Черноморец ще спират устрема на Локо в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:33 / 06.10.2013
1257
Днес в 18:00 часа Черноморец посреща Локомотив (Пловдив) на стадион "Лазур" в Бургас в среща от 12-ия кръг на "А" група. Домакиниет ще опитат да спрат черната си серия на свой терен, след като вече пет поредни мача не могат да запишат победа на свой терен. Още повече, че "смърфовете" са доста колебливи като гости и записаха две загуби в последните си два мача далеч от "Лаута".

Треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо обаче има куп проблеми преди този двубой. Заради наказание участие в мача не може да вземе капитанът Ванчо Траянов. С травми пък са Преслав Йорданов, Маркиньо и Кавдански. Издънката Бпуно Оливейра пък остана извън състава. Най-вероятно Херо ще разчита основно на статични положения, с коиот да изненада съперинка.

В същото време Александър Станков вероятно ще остави на пейката един от любимците на президента Коко Динев - Валери Георгиев. На негово място се очаква да започне някой от новите гърци - Стелиос Илиадис и Константинус Казанферис. Иначе наставникът не подготвя сериозни промени в състава си. На вратата ще започне Йордан Господинов. В защита пък чеворката е Крачунов, Йордан Тодоров, Тунчев и Фераресо. В халфовата линия ще започнат Казанферис и Н`Диае. По крилата ще започнат Маламов и Гади, а зад нападателя Мартин Камбуров ще оперира Здравко Лазаров.

Вероятни състави:

Черноморец: Георгиев, Пехливанов, Чико, Т. Траянав, Филипов, Фонсека, Гамаков, Балтанов, Амари, Атанасов, Ангелов

Локомотив: Господинов, Диего, Тунчев, Крачунов, Тодоров, Маламов, Н`Диае, Казанферис, Гади, Лазаров, Камбуров

Стадион: "Лазур", Бургас

Съдия: Станислав Ставров


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).