Квартал Долно Езерово се сдоби с ново спортно игрище

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:01 / 25.09.2013
756
Долно Езерово се сдоби с ново спортно игрище. Кварталът е пълен с деца и млади хора, така че нуждата от подобно съоръжение там е безспорна. Игрището е оградено, специализирано за футбол, покрито с изкуствена трева. Монтирано е ново осветление, трибуни за публика. Новата придобивка е плод на добрите партньорски взаимоотношения между Община Бургас и "Лукойл Нефтохим Бургас". В първия си работен ден площадката бе посетена и разгледана от кмета Димитър Николов и Росен Григоров - директор по персонала и административните въпроси в нефтената рафинерия.

Досега младите от квартала ходеха да играят футбол в съседното Лозово. От днес те си имат собствено игрище, на което най-много се радват учениците от ОУ "Христо Ботев". Скоро новата спортна зона в Долно Езерово ще бъде разширена с фитнес зона и паркинг.

"Вече сме изградили 30 площадки с изкуствено покритие - не само в централна градска част, но и в крайните комплекси, кварталите и съставните селища. Предстои откриване на такива обекти в селата Маринка и Рудник. После да се готвят Ветрен и Банево", каза кметът Димитър Николов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).