Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нефтохимик пристигна в столицата
Автор: Екип Burgas24.bg 17:42 / 24.09.2013Коментари (3)1675
© neftochimic.com
Футболистите на Нефтохимик пристигнаха в София, където утре от 18 часа ще изиграят срещата от 10 кръг на първенството в А група с отбора на Левски.

В отбора няма контузени и наказани футболисти след последния мач с Лудогорец с изключение на Стамен Ангелов, който се върна в Бургас и вчера следобед направи изследвания на контузената си ръка. От тях стана ясно, че футболистът ще трябва да се предпазва в продължение на три - четири дни, което означава, че той ще може да бъде на разположение на треньорите за двубоя с Локомотив София в неделя. Днес и утре Ангелов ще тренира самостоятелно, а от четвъртък ще се присъедини към заниманията на своите съотборници.

Според треньора на Нефтохимик Антон Спасов, футболистите се готвят сериозно за мача с Левски. Въпреки класата на именития си съперник играчите на нафтата изобщо не са отписали мача и ще играят на върха на възможностите си с един от претендентите за участие в Европейските клубни турнири.

Очаква се в следобедната тренировка в комплекс Царско село да се включи и най-новото попълнение на отбора Цветомир Цонков, който днес по обяд замина за столицата, след като подписа договора си с Нефтохимик.

Още по темата: общо новини по темата: 11
27.09.2013
26.09.2013
25.09.2013
25.09.2013
25.09.2013
24.09.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 25.09.2013 г.
+2
 
 
5:1 , колкото съотношението на гостуващите фенове на Левски спрямо тези на домакините в последният ви мач.Влакът те е спрял в чужда тема. Ориентирай се по миризмата на риба и ще намериш правилната.П.С. И между другото вземете направете поне с 5 позиции пред нас преди да злорадствате в темите ни. Щото "присмял се хърбел на щърбел " е поговорка, която много важи за коментара ти. Като изключим факта , че ние сме безпаричният дебютант доскоро играл по селата ...а вие сте един от двата отбора, които успяхме да бием ;) .
-3
 
 
Най качествения играч в отбора - Цонков. Нека направи няколко по-сериозни тренировки момчето. След Нова година може да си намери отбор. Трябва да поддържа някъде форма. Meжду другото - какви са коефициентите за червен картон.
-1
 
 
Най качествения играч в отбора - Цонков . С това момче играта ще е коренно различна в центъра . Да се махат попълненията от Светкавица . Те са СЛАБИ ,Поетапно да се махат всички - както вече го няма в отбора Г.Вълчев , да се махат и звездите им Чипев и Йошев . Най големите нещастници заради които претърпяхме повечето загуби . Хашев е ултра слаб да се мисли и неговото освобождаване . ВЪРНЕТЕ МОЛДОВАНОВ да има чапат характер крив е но е ФУТБОЛИСТ , а такива в отбора ссе броят на пръсти . Махнете СПАСОВ и сложете тренер който РАЗБИРА ИГРАТА . НЯМА ВРЕМЕ . СТИГА СТЕ СЕ МОТАЛИ .КАКВОТО СЪМ ВИ КАЗАЛ Е СТАНАЛО. За разлика от вас аз виждам нещата по напред и превантивно . Джамбазов скрий се и никога повече недавай интервюта че си смешен с тази първа 7 . ПАЛЯК ние не сме забравили че си ЦАЦА .
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: