Плажен хандбал впечатли туристите в Приморско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:33 / 02.09.2013
650
При огромен интерес в Приморско протекоха Държавните първенства по плажен хандбал за юноши, девойки, мъже и жени. Състезанието се проведе на плажа на ММЦ - Приморско под патронажа на заместник-министъра на младежта и спорта Йордан Йовчев и кмета на община Приморско д-р Димитър Германов.

33 отбора от цялата страна премериха сили в надпреварата за първите места в първенството. Най-резултатен при юношите се оказа отборът на "Черноморец"- Бургас, а при девойките в много оспорван мач се наложиха състезателките от Панагюрище. Първите места и при жените, и при мъжете заеха хандбалистите от Хасково.

Освен купи и медали, участниците в Държавното първенство получиха и много индивидуални награди, връчени лично от кмета Германов. Градоначалникът поздрави всички участници в турнира, като подчерта, че за него всички, взели участие в надпреварата, са победители. "Спортът е здраве, а да си здрав е най-важното в живота", каза още Германов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).