Националният шампион на Ариана Аматьорска Лига "СИОН“ ще посети на живо мача за Супер Купата на Европа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:55 / 27.08.2013
583
Най-добрият аматьорски отбор в Ариана Аматьорска Лига 2013 - бургаският шампион "СИОН", заминава в петък за чешката столица Прага, за да посети сблъсъка за Супер Купата на Европа между Байерн Мюнхен и Челси. Мачът е на 30 август от 21.45 часа българско време и ще се играе на модерния чешки стадион "Еден" в столицата на страната. 

Посещението на живо на мача за Супер Купата е допълнителната специална награда в тазгодишната Ариана Аматьорска Лига. Момчетата от "СИОН" ще бъдат водени от своя капитан Чавдар Димов, а в редиците им ще пътуват още бившият футболист на Нефтохимик Ганчо Евтимов и вратарят Стойко Йоргов. Двамата бяха с основна заслуга за спечелената през август месец титла и за триумфа над Лудогорец с 2:0 по време на Гранд Финала в турнира.

Футболистите на "СИОН" очакват с голям интерес срещата между двата колоса на световния футбол. Посланикът на Ариана и техен треньор в мача срещу Лудогорец - Красимир Балъков, също ще пътува за Прага и ще бъде с групата на "СИОН" на трибуните на стадион "Еден". Футболната ни легенда ще анализира в детайли играта на Байерн и Челси заедно с момчетата от "СИОН", както и тактическото надиграване между Хосеп Гуардиола и Жозе Моуриньо. 

"Пожелаваме приятно изкарване на момчетата от "СИОН" в Прага. Сигурни сме, че ще изпитат голямо удоволствие да наблюдават на живо спектакъла между Байерн и Челси в компанията на техния наставник Красимир Балъков. Тази нова награда за победителя в Ариана Аматьорска Лига 2013 е допълнение към основната в турнира - сблъсъка с шампиона на България и увенчава усилията и победоносното представяне на СИОН на Гранд Финала", заявяват организаторите от Ариана.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).