Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Националният шампион на Ариана Аматьорска Лига "СИОН“ ще посети на живо мача за Супер Купата на Европа
Автор: Екип Burgas24.bg 12:55 / 27.08.2013Коментари (0)582
©
Най-добрият аматьорски отбор в Ариана Аматьорска Лига 2013 - бургаският шампион "СИОН", заминава в петък за чешката столица Прага, за да посети сблъсъка за Супер Купата на Европа между Байерн Мюнхен и Челси. Мачът е на 30 август от 21.45 часа българско време и ще се играе на модерния чешки стадион "Еден" в столицата на страната. 

Посещението на живо на мача за Супер Купата е допълнителната специална награда в тазгодишната Ариана Аматьорска Лига. Момчетата от "СИОН" ще бъдат водени от своя капитан Чавдар Димов, а в редиците им ще пътуват още бившият футболист на Нефтохимик Ганчо Евтимов и вратарят Стойко Йоргов. Двамата бяха с основна заслуга за спечелената през август месец титла и за триумфа над Лудогорец с 2:0 по време на Гранд Финала в турнира.

Футболистите на "СИОН" очакват с голям интерес срещата между двата колоса на световния футбол. Посланикът на Ариана и техен треньор в мача срещу Лудогорец - Красимир Балъков, също ще пътува за Прага и ще бъде с групата на "СИОН" на трибуните на стадион "Еден". Футболната ни легенда ще анализира в детайли играта на Байерн и Челси заедно с момчетата от "СИОН", както и тактическото надиграване между Хосеп Гуардиола и Жозе Моуриньо. 

"Пожелаваме приятно изкарване на момчетата от "СИОН" в Прага. Сигурни сме, че ще изпитат голямо удоволствие да наблюдават на живо спектакъла между Байерн и Челси в компанията на техния наставник Красимир Балъков. Тази нова награда за победителя в Ариана Аматьорска Лига 2013 е допълнение към основната в турнира - сблъсъка с шампиона на България и увенчава усилията и победоносното представяне на СИОН на Гранд Финала", заявяват организаторите от Ариана.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: