Черноморец загуби с 0:2 от Ботев на "Лазур"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
20:59 / 18.08.2013
1716
Отборът на Черноморец загуби с 0:2 от Ботев в мач от 5-ия кръг на "А" група. Точни на стадион "Лазур" в Бургас за "канарчетата" бяха Бобан Грънчаров и Ромарио Кортзорг.

Срещата започна повече от добре за пловдивчани, които още във 2-ата минута поведоха с гол на Бобан Грънчаров. Македонският национал се извиси над всички в наказателното поле на "акулите" и с глава засече центриране на Тодор Неделев.

Ботев довърши своя опонент с втори бърз гол дело на Ромарио Кортзорг. Холандския стрелец засече на празна врата центриране на Абел Анисе и даде комфортна преднина на своя тим за няма и четвърт час игра.

В 38-ата минута дебютиралия с екипа на Черноморец Мартин Кавдански спаси своя тим от нов гол. Бившият защитник на Локо Пд успя да изчисти от голлинията удар на Ромарио и по този начин успя да запази интригата в мача.

През втората част бургазлии се нанесоха в половината на гостуващия тим след като останаха с човек повече на терена заради втори жълт картон на Борис Галчев.

Въпреки численото превъзходство, играчите в "синьо" не успяха да пропукат защитата на пловдвичани. Така възпитаниците на Димитър Димитров-Херо регистрираха 4 поредна загуба от началото на сезона.

Черноморец - Ботев 0:2
0:1 Грънчарон 2
0:2 Ромарио 11

Черноморец:
Дашев, Маркиньо, Аммари, Манзола, Чико (Филипов), Кавдански, Стоянов, Балтанов, Фонсека, Оливейра (Пехливанов), Атанасов (Павлов)

Ботев: Стаховяк, Христов, Грънчаров, Спрокел, Минев, Галчев, Иршак, Огнянов, Анисе (Домовчийски), Неделев (Сърмов), Ромарио (Дяков)


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).