Лудогорец нанесе първа загуба на Черноморец в "А" група

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:00 / 27.07.2013
1646
Шампионът на България Лудогорец нанесе първа загуба на Черноморец Бургас в "А" група. В мач от втория кръг на родното ни първенство "орлите" победиха с 1:0 "акулите". Единственото попадение на стадиона в Разград вкара Роман Безяк през втората част. 

Двата тима стартираха вихрено срещата и успяха набързо да си разминат по едно положение. 

Още във 2-ата минута Ник Дашев трябваше да се намесва, спасявайки удар на Кайсара от 12 метра. Бургазлии набързо отговориха и само 6 по-късно бранител на шампионите изби коженото кълбо пред очите на Петър Атанасов, преди да е засече в мрежата. 

Домакините пропусна нова възможност за гол в 30-ата минута. След добра атака по лявото крило Йордан Минев центрира към Димо Бакалов, който стреля от 6-7 метра с глава, но Дашев се справи и улови. 

В края на първата час Уатара и Маркиньо направиха двойно подаване, завършило с удар на първия, но Владо Стоянов изби в корнер. 

Второто полувреме започна с опасен удар на Гаел, но стража на Лудогорец отново не сгреши и отрази ударът на тъмнокожия футболист на "акулите". 

Домакините бързо отговориха и в 57-ата чрез гол на Роман Безяк поведоха в резултата. Всичко започна след атака на Йордан Минев по крилото, който изведе Марселиньо зад гърба на гостуващата отбрана, бразилецът овладя на самата аутлиния и майсторски пусна към словенеца, който на празна врата реализира.

Черноморец можеше да си тръгне и с точка от гостуването си в Разград, но Лъчезар Балтанов пропусна да се разпише от изгодна позиция. Юношата на Левски нахлу в наказателното поле на "орлите" фронтално срещу вратата и стреля, но топката мина на сантиметри покрай левия страничен стълб.

Лудогорец - Черноморец 1:0
1:0 Безяк 57

Лудогорец: В. Стоянов, Кайсара, Минев, Барт, Мантула, Дяков, Златински, Марселиньо, И. Стоянов (Александров), Бакалов (М. Иванов), Безяк (Кишада)

Черноморец: Дашев, Терзиев, Маркиньо, Манзоро (Дрянов), Чико, Балтанов, Уатара, Филипов, Оливейра, Атанасов, Гаел (Ангелов)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).