Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Валери Дамянов: Срещу Любимец излизаме с 4-ма в атака
Автор: Екип Burgas24.bg 17:12 / 25.07.2013Коментари (1)1790
© neftochimic.com
Победата в мача е без алтернатива заяви старши треньорът на Нефтохимик Валери Дамянов на редовната си пресконференция преди кръга в А група.

Треньорът заяви, че е разочарован единствено от това, че футболистите са се предали в първия мач срещу Литекс, още след края на първото полувреме при резултат 2:1 за домакините. През седмицата той е провел разговори с всеки един от футболистите именно по този въпрос.

Треньорът сподели, че Нефтохимик ще излезе с променена тактика, спрямо първия двубой, като отборът ще играе с четирима в атака. Двама централни нападатели и двама офанзивни футболисти по крилата. Попитан дали това не е твърде опасно за отбора, Дамянов заяви, че неговата философия е да се напада с максимален брой футболисти и съответно отборът да се защитава по същия начин. Ето защо не е толкова важно с колко футболисти ще се атакува, колкото те да играят като колектив във всички фази на играта. Ще има и индивидуални промени, като на вратата ще застане Евгени Караманов, а по десния фланг като крило ще започне Стамен Ангелов.

- Има все още неща, които трябва да се усъвършенстват в играта, както и при статичните положения - заяви Валери Дамянов. Търсим още футболисти, за да се промени към добро облика на отбора. Аз съм завършил курс за съдия, но никога не коментирам съдийството. Смятам, че ние трябва да си свършим работата на терена.

Треньорът не пропусна да похвали и феновете, които подкрепиха отбора в първия мач от сезона. Според него това е истинското поведение, което трябва да демонстрират привържениците.

- След това, което видях в Ловеч, със сигурност ще пратя сина си в агитката, за да подкрепя отбора, както той иска - заяви убедено наставникът.

Още по темата: общо новини по темата: 9
07.08.2013
27.07.2013
27.07.2013
27.07.2013
27.07.2013
27.07.2013
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Успех братлета! Само победи на "Лазур" за Ботев и Нефтохимик!
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: