Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
"ЦСКА" и "Милан" гръмнаха шампанското за купа "Звездичка"
Автор: Екип Burgas24.bg 08:51 / 18.07.2013Коментари (0)492
©
Епични двубои се играха на детски турнир в Бургас за купа "Звездичка", организиран от едноименната бургаска футболна школа. Мачовете се играха в новата закрита спортна зала в морския град, помещаваща се в най- новия търговски център на местно ниво. Във възрастта от 5 до 8 годишни се изигра на един дъх първенство на родната "А" група.

Възпитаници на школата и такива които тепърва ще стават такива, се разпределиха на отделни формации, носещи имената на родните грандове. Оптималната температура в залата и отличния зелен килим спомогнаха за пълното себераздаване в рамките на два дни. Триумфира "ЦСКА", а почетния президент и пом.- треньор на "армейците" Анатоли Нанков не издържа и се обади от мобилния си телефон за да поздрави победителите и организаторите.

"Нека децата работят усърдно ежедневно и да научат тънкостите на великата игра- футбол. Когато преследваш нещо много силно , резултатите няма да закъснеят.
Спортувайте бургазлии и се възползвайте от предоставените Ви условия за това" каза Нанков.

За всички участници, наградите бяха еднакви и незабравими. При батковците от 8 до 11 годишни, спечели "Милан" като в тази почти мъжка напревара се разигра италианското първенство. Направи впечатление, че много от отиграванията на малчуганите бяха като техните любимци от Ботуша.

Съорганизаторите в лицето на Дейвид Кауърд, Мариела Остенд, Петър Алексиев и др. Наградиха призьорите и обещаха, че приятните изненада в модерната зала "Царството на футбола" тепърва предстоят. В клубния сайт на ДФК "Звездичка" вече фигурира ежедневния график за подготовка, разбит по часове и на отделни възрасти.

"Похвално е, че сред нас се присъединяват нови момичета и момчета, като има и буквално пораснали бебета на три годнки. За всяка възрастова група подготовката е дозирана, подбрана и възможно най-правилно поднесена. Благодарим на домакините от лайфстайл центъра които са неизменни наши партньори в минали, сегашни и бъдещи общи мероприятия" заяви Петър Алексиев и на бегом се отправи към душовете в закрития спортен комплекс за да разхлади страстите след уморителния футболен маратон. По молба на родителското тяло с цел максимална безпристрастност, 28 годишния ръководител бе главен съдия на срещите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: