Отлично представяне на ветроходците от ОМСК "Циклон" - Поморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:57 / 25.06.2013
739
Състезателите на ОМСК "Циклон" заеха призови места на провелата се Ветроходна регата "Циклон - 2013" за Купите на Община Поморие. В дните 21-23 юни 2013 г. в акваторията на Поморийски залив, при отлични метереологични условия, се състояха осем гонки, в които взеха участие над 100 яхти в класовете Оптимист, Кадет, Рейсборд, Лазер 4.7, 420 и ФИН.

Състезаниетобе част от събитията в страната, провеждани по случай Международния олимпийски ден. На зкриването на Ветроходна регата "Циклон - 2013" за Купите на Община Поморие присъстваха кметът на Община Поморие Иван Алексиев председателят на Общински съвет Поморие д-р Милена Енева,заместник-кметовете Кунчо Гайдов и Илия Джингов, които наградиха и победителите в отделните ветроходни класове.

Награди на състезателите връчиха и почетният председател на Спортен Клуб "Циклон"Тодор Тузлуков и председателят на Българска Федерация по Ветроходство Валентин Николов. Традиционните купи за най-малък и най-голям състезател, участвали в регатата, връчи кметът на Община Поморие Иван Алексиев.

Благодарности за отличната организация при провеждането на поредната Ветроходна регата "Циклон" за купите на Община Поморие, към организатори и домакини, изказаха главният съдия на регатата Пламен Георгиев и председателят на Българска Федерация по Ветроходство Валентин Николов.

Ето и имената на победителите в отделните класове и участниците в регатата от Общински младежки спортен клуб "Циклон"- Поморие:

*Клас - Оптимист*
3-то място - Марио Георгиев- момчета старша възраст
6-то място - Иван Япаджиев - момчета старша възраст

Марио Георгиев и Иван Япаджиев ще вземат участие в Европейското първенство на клас Оптимист, което ще се проведе в Унгария на Езерото Балатон.

10-то място - Тодор Теохаров - момчета младша възраст
13-то място - Тодор Тузлуков - момчета младша възраст
20-то място - Румен Деляков - момчета младша възраст
24-то място - Александър Мавров - момчета младша възраст

*Клас - КАДЕТ*
1-вомясто - екипажа Георги Райчев и Валентин Мавродиев
4-то място - екипажа Кристиян Грозев и Тарик Тахир

*Клас - Рейсборд*
1-во място Златко Маринов - мъже
1-во място Георги Джингов - младежи

*Клас - Лазер 4.7*
1-во място Стефани Музакова- генерално класиране

*Купа за най- малък участник получи Валентин Мавродиев от Общински Младежки Спортен Клуб "Циклон"-Поморие*

Регатата бе организирана от Общински младежкиспортен клуб "Циклон", Поморие и Община Поморие, със съдействието на Българска Федерация Ветроходство и Интерхотел Поморие АД.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).