Диян Лефтеров: Оставам в Нефтохимик, въпреки изгодните оферти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:55 / 20.06.2013
2187
Бранителят Диян Лефтеров, който изигра силен пролетен сезон ще се подложи на артроскопия на менискуса на коляното. Халфът призна, че в последни два-три месеца е играл със силни болки в коляното, но след тренировката преди два дни, коляното е блокирало и кракът е станал неуправляем.

Вчерашният преглед при доктор Хубенов е показал сериозно увреждане, но след оперативна намеса, според специалиста нещата ще си дойдат на мястото. Операцията ще се забави с няколко дни, за да стихнат възпалителните процеси в коляното, затова Лефтеров ще бъде опериран в понеделник в столичната клиника.

-Много се ядосвам, че не мога за замина и да се подготвям със съотборниците си. Исках да съм добре и да съм готов за началото на първенството, но друго било писано. Смятам, че с фенове като нашите, отборът ще има добри дни въпреки трудностите - каза Лефтеров.

Лично аз преди началото на подготовката получих няколко примамливи предложения за България и чужбина, но реших да остана, защото искам да играя за Нефтохимик в А група. Условията, които ми предложиха бяха несравними, но аз искам да опитам да играя в Бургас, а има и време за чужбина. Радвам се, че като Изпълнителен директор ще работи Костадин Джамбазов, защото смятам, че той ще се бори до последно за каузата Нефтохимик.

Сега най-важни за мен са две неща, каза още бранителят. Първото е да се възстановя успешно, а второто отборът да се стабилизира. Смятам, че и двете ще се случат - завърши оптимистично Диян Лефтеров



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).