Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Футболен маратон за децата на "Звездичка"
Автор: Екип Burgas24.bg 09:15 / 06.06.2013Коментари (0)422
ДФК "Звездичка" действа като магнит за останалите отбори у нас и е желан участник в турнири за различните възрастови групи. Сега в Несебър предстои такъв и бургаската футболна школа е поканена да премери сили с родените 2003 година.

Сборната формация на детския клуб е селектирана от наставника Петър Алексиев и колегите му които имат принос за израстването на малките бургаски футболисти. С тях се работи неуморно и усърдно. Предстоящото състезание е "Ваканция 2013" за купа Несебър и е с международно присъствие. В събота от 12 часа "Звездичка" се изправя срещу столичния "Левски" на Градския стадион в курортния град, в неделя от 12:45 е двубоя срещу беларуския "Белкард", в понеделник следва среща с "ДИТ" /Сф/ от 12 часа, а във вторник възпитаниците на "Звездичка" ще се изправят срещу съгражданите си от "Черноморец" от 10:30 ч и следобед срещу домакините от "Несебър" от 16 часа.

Морската надпревара съвпада с двугодишния рожден ден на ДФК "Звездичка". Макар и в бебешка възраст все още, клуба с почетен президент Анатоли Нанков вече се равнява с останалите и пише история в областта на масовия спорт. Други избранници на треньорския екип в ученическа възраст- родени 2005, 2006 и 2007 година се изправят срещу "Поморие" в градчето на 20 км. от Бургас, в неделя също за тези крехки възрасти е предвиден друг спаринг.

Всички тези интригуващи двубои, които ще послужат за безспорна обмяна на опит са и един вид генерална репетиция за предстоящия международен турнир в Бургас на който "звездичките" са домакини. Най- верните фенове на децата- техните родители гарантират предварително, че ще подкрепят горещо като истинска футбола агитка своите синове и дъщери в предстоящите сблъсъци на няколко фронта.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: