Георги Божков: Играта на Вийве Кай Ребане ни натежа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:52 / 29.04.2013
466
Наставникът на Дунав 8806 Георги Божков отчете слабата игра в нападение близо до коша и силното включване на Вийве Кай Ребане за Нефтохимик 2010 като причини за загубата на отбора му като гост в Бургас във втория мач от финалната серия. Той добави, че се надява домакинтвото в следващите две срещи да помогне на отбора му:

"В този мач може би заради няколко много важни борби в нападение се реши целият мач. Особено силна игра направи естонката на Нефтохимик Вийве Кай Ребане и смятам, че в този мач даде решаващи отигравания под коша, които натежаха много на нашия отбор. Също така имаме много слаб ден в атаката близо до коша, това е разликата с вчера.

Двата отбора са с много изравнени възможности, Нефтохимик води през целия сезон, играха стабилно и психологическо предимство в тази серия няма нито един отбор. Както напрежението като домакини беше върху тях, така сега ще бъде върху нас. Но все пак имаме да играем два мача в Русе и смятам, че нашето домакинство е по-силно от това на Нефтохимик. В залата в Русе се създава една невероятна обстановка и това може да ни помогне."



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).