Бронзов медал от национално първенство за каратист от Китен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:40 / 04.04.2013
280
С бронзов медал в Китен се завърна единадесетгодишния Иван Петров от Националното първенство по карате киокушин. Възпитаникът на спортен клуб "Аригато" Приморско премери сили с 8 участника от категория +49, а издръжливостта и отличната му подготовка го изкачиха на почетната стълбица. Купа, медал и грамота получи малкият Иван от ръководството на Българската национална федерация по карате.

Националното първенство по карате за деца до 12 години тази година събра над 140 състезатели от 15 клуба от цялата страна. Състезанието, чийто домакин бе Пловдив, се провежда за четвърта поредна година.

Много доволен от представянето на своя възпитаник остана и треньорът му Арунас Дзедулионис. Освен личните качества и многото тренировки, подобрената тренировъчна среда допълнително е мотивирала малчуганите да покажат всичко, на което са способни на националния форум. Наскоро клубът се сдоби със съвременно оборудвана зала по инициатива на Община Приморско и кметът Димитър Германов. Още тогава Дзедулионис коментира, че по-добрите условия за провеждане на тренировките ще доведат до по-добри резултати на малките каратеки и резултатите не закъсняха.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).