Куп медали за бургаски каратисти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:01 / 21.03.2013
1092
Осем от 13-те представители на клуба на световната шампионка по ката сенсей Гергана Апостолова се завърнаха с призови места от първенството за "КУПА ВАРНА 2013", което се провежда за девети път. Турнирът включваше състезания за мъже и жени, юноши и девойки, а за четвърти път и за ветерани.

Мащабното Първенство, организирано по инициатива на Международната Карате Организация Киокушинкайкан (IKO), която го реализира чрез представителя на IKO за България - Сенсей Емил Костов се проведе на 17 март в зала "Простор" на ЖСК"Спартак" във Варна. В него премериха сили 100 каратеки от клубове в страната, практикуващи карате Киокушин, сред които и сръбският отбор, воден от треньора му и Branch Chief за Сърбия - Сенсей Зарко Петкович.

Двубоите бяха изключително интересни и оспорвани, особено сред 3-те категории при мъжете, където конкуренцията бе най-голяма поради наличието на голям брой предствители на сръбския тийм.

От клуба на Световната Шампионка на ката Сенсей Гергана Апостолова взеха участие 13 състезатели, като сред различните групи призови места взеха:

- Иван Пенев - 2-ро място
- Ева Георгиева - 2-ро място
- Събина Жекова - 3-то място
- Фатме Илияз - 4-то място
- Стоян Имперов - 2-ро място
- Живко Желев - 3-то място
- Елица Памукова - 3-то място
- Стефка Арабаджиева - 4-то място

Клубът на Световния Шампион Сенсей Емил Костов стана отново Отборен Шампион.

На 6 април Бургас отново ще бъде домакин на Първенството за деца, на което най-малките възпитаници на СКК"Киокушин Спирит"- Бургас ще премерят сили с каратеките от конкурентните киокушин клубове.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).