Тактически занимания за Нефтохимик в Долно Езерово

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:10 / 06.03.2013
1643
Тактически занимания провеждат днес футболистите на Нефтохимик. След първия двубой от сезона наставникът на шейховете Димчо Ненов констатира, че много от нещата, които е искал от своите играчи не са се получили в мача срещу Видима и затова през седмицата ще се стреми да коригира недостатъците в движение.

Хубавото време даде възможност на отбора да тренира на базата си в Долно Езерово, където теренът е в добро състояние, за разлика от зимните месеци, когато тренировките там не бяха възможни. Само един от футболистите днес тренираше на облекчен режим и пропусна тактическото занимание. Това бе халфът Стамен Ангелов, който получи почивка. Той се оплаква от болки в стъпалото, след като бе настъпен с бутоните в мача с Видима. Травмата на футболиста няма да му попречи да вземе участие в мача с Чавдар в края на седмицата.

На пълни обороти започна тренировки и вратарят Цветан Димитров, който през паузата лекуваше травма в коляното. Стражът се чувства добре и ще бъде включен в групата за неделния двубой в Етрополе.

Ръководството на Нефтохимик е направило необходимите процедури за картотекирането в БФС на двамата футболисти, които все още са без картотеки - Жак Коен и Борис Ачам. 

Очакванията са до петък и техните документи да бъдат напълно изрядни и те да могат да получат възможност за изява с екипа на нафтата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).