Видима пристигат в Бургас без двама

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:23 / 04.03.2013
1167
В първия си мач от пролетния полусезон на първенството на "Б" група "Видима-Раковски" ще гостува на "Нефтохимик". Мачът е в понеделник /4 март/ от 18.00 часа в Бургас. Главен рефер ще бъде Драган Стойков от Благоевград, с помощници Велислав Миленков /Благоевгард/ и Андрей Николов /Плевен/, а четвърти рефер - Валентин Станчев /Сливен/.

Севлиевският тим започва втория дял от шампионата с нов спортно-технически директор в лицето на Христо Николов и нов старши треньор - Димитър Тодоров. Щабът беше попълнен с двама нови помощник треньори - Калоян Чакъров, който ще подготвя вратарите на мястото на контузения Иван Кънев и Емил Георгиев, който ще продължи и досегашната си работа в ДЮШ на "Видима-Раковски". Привлечени бяха и няколко нови попълнения, от които ще се очаква да вдигнат конкуренцията и да подсилят отбора. Това са: Алекс Конов /вратар, преотстъпен от Литекс/, Мартин Василев /защитник, юноша на ЦСКА, играл за последно в Ботев Враца/, Стефан Крачунов /защитник, идва от Несебър/, Максим Стойков /халф, идва от Славия/, Доменик Аврамов /нападател, преотстъпен от Левски/, Благомир Мастагарков /нападател, от Локомотив Пловдив/, Ангел Здравчев /нападател, преотстъпен от Литекс/, Калоян Ангелов /халф, последно е бил в Ботев Ихтиман/

От състава ще липсват контузените Пламен Кожухаров и Мартин Василев. Всички останали са на разположение на старши треньора Димитър Тодоров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).