В Нефтохимик искат 12 поредни победи

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:55 / 04.03.2013
1269
Ръководството на Нефтохимик обяви, че отборът излиза за категорична победа срещу Видима-Раковски днес. Старши треньорът на отбора Димчо Ненов обяви, че цел през пролетта пред отбора е спечелването на 12 поредни победи. По този начин Нафтата ще си гарантира на 100% влизане във футболния елит и няма да се интересува от резултатите на съперниците, пише Меридиан мач.

Босът на отбора Николай Филипов е обещал и солидни бонуси при влизане в "А" група. Това допълнително мотивира още от самото начало да тръгнат с летящ старт и да вземат трите точки по категоричен начин.

Аут от състава на Видима са двама футболисти - Пламен Кожухаров и Мартин Василев. Двамата са с травми. Въпреки че излизат срещу лидера в класирането, от ръководството на севлиевци обявиха, че отборът ще търси успешен развой в мача и поне частичен успех. Всички в клуба са наясно, че за да се спасят от изпадане през пролетта, трябва да печелят точки и като гости. Тимът направи добра зимна подготовка с контроли срещу съперници от "А" група като Левски, Локомотив (Сф) и Берое. Привлече и няколко нови попълнения, които вероятно ще вдигнат класата на Видима.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).