Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
ФК "Ропотамо" спечели купата на кмета в Приморско
Автор: Екип Burgas24.bg 13:43 / 25.02.2013Коментари (0)743
©
При огромен интерес завърши футболният турнир "За купата на кмета" в Приморско. Близо два месеца единадесет футболни отбора от цялото южно Черноморие мериха умения и чертаеха стратегии в борба за първото място в неделната футболна лига.

След единадесетте кръга като безспорен победител се очерта ФК "Ропотамо". Безапелационно тактическо надиграване, издръжливост и завидна техника демонстрираха футболистите от приморския отбор и заслужено заеха челната позиция в крайното класиране. Вечните съперници от ФК "Царево" останаха само с позиция назад и се класираха на второ място, а третото място заслужено отиде при "Вълчан войвода" от Приморско.

В стартовите състави на ФК "Ропотамо" за няколко мача място намери и кметът на община Приморско д-р Димитър Германов. Именно градоначалникът, заедно с един от футболните доайени на Приморско- Красимир Лефтеров, връчи купите на победителите. Много индивидуални награди и грамоти получиха футболните ентусиасти, спечелили сърцата на публиката. "Продължавайте със същия хъс и енергия да спортувате. Днес всички вие сте победители, защото спортът е здраве, а да си здрав е най-важно. Надявам се "За купата на кмета" да се превърне в традиционен турнир и заедно да популяризираме най-обичания спорт в света" каза д-р Германов на участниците.

Футболният турнир "За купата на кмета" се провежда за първа година под патронажа на кмета д-р Димитър Германов. От 6 януари до 24 февруари всяка неделя футболните страсти на запалянковците от южното Черноморие се разгорещяваха в спортната зала на Приморско.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: