Петко Маринов: Дано тази загуба ни свали малко на земята

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:04 / 11.02.2013
650
Първа загуба за сезона записа отборът на Нефтохимик 2010. Лидерът в класирането на женската НБЛ отстъпи като гост на Хасково 2012, а ето какво заяви старши треньорът на тима Петко Маринов:

"Първо искам да кажа, че стана много хубав, много здрав мач, което беше и най-хубавото. Темпото на игра бе много високо. Преди двубоя ние имахме много проблеми. Тани Робинсън не игра, а Ашли Гейл не бе тренирала цяла седмица. Въпреки това тя издържа и игра много добре, въпреки че в края направи 1-2 доста фатални грешки.

Хасково в момента е съвсем друг състав и много добре се включи Анита Тейлане, а много изненадващо се включи Зорница Найденова. Тя е добър играч, но като че ли в този мач малко се надскочи и не можахме да я опазим. В крайна сметка стана хубав мач, който загубихме. Анна Соколан също беше извън строя и игра по принуда заради отсъствието на Робинсън. Имаме леки проблеми, но дано тази загуба ни свали малко и на земята.

Имам си мое мнение за турнира за Купата. Ние също искахме да го вземем, но не успяхме. Наистина в Русе ще се създаде много хубава атмосфера, но това прави Дунав моментално фаворит. Отиваме там пък каквото стане.

Искам пак да кажа, че с Хасково стана хубав мач. Те играха много добре и новите им състезателки се включиха на ниво и са съвсем различен отбор от есента. Две минути преди края ние водехме с 5 точки, но направихме 2-3 неправилни неща, а даже и последната атака беше наша, но не я отиграхме правилно тактически и съвсем заслужено загубихме."

Източник: bgbasket.com



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).