Благотворителните младежки инициативи зарадваха децата на Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:00 / 20.12.2012
315
Сдружение "Младежки Глас" подари усмивки на децата за коледните празници. Събраните средства от благотворителния футболен турнир през октомври и от коледния бал "Всички сме едно семейство" бяха реализирани на тържество в кукленият театър. От благотворителните мероприятия през тези месеци се събраха 2 600 лв, които бяха дарени на Български червен кръст - Бургас към фондонабирателната кампания "Подари Коледа".

Средствата са насочени към деца от Бургас, които са в неравностойно положение и отглеждани в семейна среда с един родител. Над 200 деца на възраст между 3 и 14 години получиха лакомства и играчки. Малчуганите гледаха куклена пиеса, на която дядо Коледа и Снежанка им подариха коледните изненади.

"Ние като млади хора искаме да помагаме на по-малките и да им покажем, че мечтите могат да се превърнат в реалност. С настъпващите коледните празници да не забравяме, че всички сме едно семейство" каза Тодор Йосифов, председател на Сдружение "Младежки Глас"- България.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).