Стоичков остана доволен от победата над Черноморец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:02 / 08.12.2012
473
Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков сподели след победата с 1:0 над Черноморец, че Георги Миланов и Николай Бодуров не се продават. Освен това Камата не пропусна да напомни за искането си към президента на БФС Борислав Михайлов да напусне поста си начело на българския футбол.

"Един много приличен мач за двата отбора. Мисля, че показахме, че когато се работи с млади футболисти, отборите на двамата бунтовника, могат да играят правилен футбол. Не мога да коментирам съдиите. Понякога след мачовете казвам какво са направили. Но мисля, че днес трябва да благодаря на моя тим и на момчетата от Бургас. Не се уплашиха и показаха, че могат да играят футбол", сподели треньорът.

"Е, може да има и такива мачове, само с едно-две положения. Стараем се да играем футбол, да бъдем дисциплинирани. Остава ни още един мач, ще взема мерки срещу Спартак Варна в сряда да го изиграем с желание, старание и да търсим победата."

Колкото до селекцията, Стоичков уточни: "Аз имам футболисти, които играят във всички гарнитури в националния отбор. Така че няма смисъл да харча пари. Може би едно-две попълнения. Но Литекс няма да продава, да си го избият от главата, особено това, което се пише по вестниците. Нито Георги Миланов е на пазара, нито Бодуров е на пазара, да си го избият от главата."

"Мога да дам една отлична оценка за Литекс, другите не ме интересуват. Доволен съм и съм щастлив, че тези млади момчета имат сили да играят добър футбол. Имаме още 2-3 момчета, които ще дойдат с нас на подготовка. С какво са по-лоши от големите звезди, които ги прибират оттук и оттам."

На въпрос, какво трябва да се промени в българския футбол, за да бъде по-силно, Христо Стоичков отговори: "Той знае какво трябва да се промени. Той си знае, че трябва да напусне българския футбол. Аз няма да му напомням."

На последвал уточняващ въпрос това Борислав Михайлов ли е, Стоичков отговори с въпрос: "Сега да ми задаваш такъв въпрос... Много добре го знаеш. Ти знаеш ли го кой е? Ти нали знаеш кой е? Ти?"

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).