Херо: Играхме 11 срещу 14, да ми вземат и главата, ако искат

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:56 / 08.12.2012
781
Старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров - Херо бе бесен от съдийството на Александър Костадинов и неговите асистенти при загубата с 0:1 от Литекс. Според Херо съдийството е било абсолютно тенденциозно и през целия мач на терена е имало 11 срещу 14 души. Той изрази мнение, че с подобно съдийство българският футбол е мъртъв.

"Какво да говорим пристана ми всичко, това е срамно съдийство. Моите претенции? Ако сте гледали мача, ще знаете. То се свиреше само в едната посока, ние играхме днес 11 срещу 14."

"Не е само червеният картон, ами фаулове, картони, всичко? За какво да коментирам? По-лоши съдийство от това в последната година-две не са ми свирили. Гордея се с поведението на моите футболисти. С числено неравенство трудно може да се играе футбол. Ако можеше да я глътне и да я вкара в нашата врата щеше да е най-добрият вариант, но не успя."

"Не мислите ли, че има тенденциозност? Ако мислите, че това беше честно съдийство, значи аз не разбирам от футбол."

"При червения (картон) има единоборство, двама срещу нападател, той пада, как ще е червен картон, нали трябва да е последен, за да има дузпа? Цялото му поведение подсказваше от първата секунда, обратни картони, фаулове не се дават..."

"Ама как ще са неумишлени бе, колега, като има грешки и в двете посоки може да говорим, че няма тенденциозност, когато са в едната посока 90 минути, как да не е тенденциозност. Естествено, че съжалявам за пропуските, но трудно могат да играят срещу 14 футболисти цял мач. 90 минути се играе 11 на 14."

"Ако това са обидни думи, нека да ми вземат и лиценза, и главата, няма проблем. Да седя и да мълча? Той ще разбере, какво чувствам като седи на пейката и аз така свиря, да види как ти ограбват труда. С такова съдийство българският футбол е умрял", завърши Херо.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).