Нефтохимик се чуди къде да приеме Пирин ГД

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
11:17 / 05.12.2012
2340
Ръководството на Нефтохимик усилено търси стадион, на който да посрещне Пирин Гоце Делчев в 1/8-финала реванш за Купата на България, пише Тема Спорт. Двубоят е на 16 декември, неделя, а в първия мач тимът от Гоце Делчев победи с минималното 1:0. Нефтохимик е наказан с лишаване от домакинство за 1 мач заради феновете по време на мача със Спартак Плевен. Бургазлии отнесоха и 9 хиляди лева глоба. Клубът обжалва тези санкции, а днес ще стане ясно дали Апелативната комисия ще ги отмени.

Ако това не стане, един от вариантите за мача с Пирин Гоце Делчев е стадионът в Нова Загора. Градът е точно на 150 км от Бургас, каквото е изискването на футболната централа. Спортното съоръжение обаче не е лицензирано и не се знае дали БфС ще го одобри. Другият вариант е Сливен, където обаче има сериозни разминавания с домакините за цената на наема. Има дори възможност Нефтохимик да приеме Пирин Гоце Делчев в Пловдив или в Брестник.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).