Петко Маринов: Показваме характер, трябва ни още малко класа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:30 / 26.11.2012
302
Старши-треньорът на Нефтохимик 2010 Петко Маринов бе доволен от победата на отбора си на Берое Стара Загора, но отбеляза, че има още много неща за подобрение в играта на отбора му. Той добави, че отоборът има характер и се нуждае от още малко класа, за да играе по-силно:

"Мисля, че превъзходството ни беше пълно, ако не бяха някои наши грешки през първото полувреме, още тогава можеше да решим мача. На моменти разликата падна само до 2 точки. Победихме ги с много добра защита, през второто полувреме успяхме да спрем Радостина Димитрова, която беше невероятна през първото. И физически издържахме по-добре.

Нормално е да започнем сезона колебливо, тъй като имаме 4-5 нови състезателки. На един отбор му трябва доста време за създаване на синхрон. Хубаво е, че американките започват да се адаптират към отбора, а и ние към тях. Иначе съм доволен от победата, но имам още много забележки, защото сериозен отбор не може да допуска такива сривове."

За следващия мач като домакин на Рилски спортист и останалите срещу до края на второто завъртане, Маринов каза: "Срещу Рилски спортист мисля да дам малко почивка на основните състезателки, защото се натрупа и малко умора. Не подценявам съперника, но все пак мисля, че имаме момичета, които могат да играят в тези мачове. След това ни чакат гостувания и на Дунав, и на Левски, няма да ни е лесно. Засега съм доволен, че показваме характер, надявам се да добавим и малко класа."


Източник: bgbasket.com


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 0
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).