Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Спортна зала “Бойчо Брънзов" е с нова настилка, скоро ще я санират
Автор: Екип Burgas24.bg 16:22 / 02.11.2012Коментари (2)1599
Община Бургас оборудва спортна зала "Бойчо Брънзов" с нова настилка. Тя е с най-високо качество, цената й е 50 000 лв. След като миналата година смениха старата дограмата на залата, а санитарните възли бяха обновени, сега предстои още по-сериозен ремонт.

"В началото на следващата година започваме външно саниране, както и подмяна на отоплителната и вентилационната система. Вече сме осигурили средства по фонд "Козлодуй" в размер на 300 000 лв.", каза кметът Димитър Николов.

В "Бойчо Брънзов" играят официалните си мачове представителните баскетболни отбори на Бургас - женският "Нефтохимик" и мъжкият "Черноморец". Там се провеждат тренировки и състезания в още няколко вида спорт. Залата е строена преди трийсетина години и изброените ремонти са първите, които й се правят.

В събота /3 ноември/ от 18.00 часа в зала "Бойчо Брънзов" мъжкият баскетболен "Черноморец" ще посрещне младежкия национален отбор, който тази година също е участник в държавното първенство. Нека подкрепим бургаските състезатели /снимките са от днешната им тренировка/!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
отлично действие и намерение на общината !!! спорта в бургас,в частност бойчо брънзов и баскетбола заслужават това.баскетбола в бургас е спорт със традиции...ГОСПОДИН КМЕТЕ,ГРАД КАТО БУРГАС ЗАСЛУЖАВА НОВА СПОРТНА ЗАЛА ! ЕДНА 6000-9000 ХИЛЯДНА ЗАЛА ЩЕ ДОПРИНЕСЕ ГРАДА ДА СТАНЕ ИСТИНСКИ ЦЕНТЪР НА СПОРТА В България...представители сме на американска строителна иновационна технология,която има следните предимства пред стандартното, конвенционално строителство,а именно: 1.стойността на построеното съоръжение е с около 50 % по ниско от това на конвеционалното...2. строежа на купола е до 6 месеца,като залата ще бъде построена до една година...3. построената зала е максимално устойчива на всякакви природни бедствия,като по американската система ФЕМА е с 9.5 при максимум 10 единици !!! 4. и на края,но не на последно място е енергийната ефективност на съоръжението,която достига до 60 % !!!УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН КМЕТЕ,на разположение сме за среща в удобно за Вас време... ангел лабов 0888 09 75 79
0
 
 
Залата е строена преди близо 40 години.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: