Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
Треньорът на "шейховете" очаква трудни мачове със Симитли и Враца
Автор: Екип Burgas24.bg 12:19 / 19.10.2012Коментари (0)753
© neftochimic.com
На традиционната си пресконференция преди всеки мач от първенството на страната, старши треньорът на Нефтохимик заяви, че мачът със Септември Симитли съвсем няма да е лек, както се коментира в някои среди.

"За предстоящия мач ще влезем мотивирани. Не можем да си позволим да поценим никого, т.като не сме някакъв голям отбор. Имаме представа от отбора на Симитли. Гледахме няколко техни срещи и знаем как да им противодействаме. Това, че в момента са на предпоследно място не означава нищо" - коментира Ненов.

Треньорът на Нефтохимик отчете като положителен момент, че контузиите в отбора са изключително малко и той има възможност да използва най-подготвените си футболисти във всеки мач.Според специалиста играчите поддържат добър ритъм и това ги предпазва от травми. Единствено Румен Николов е прекарал простудно заболяване, но вече е възстановен и ще влезе в групата за предстоящия двубой.

"Радващо е, че младите момчета в отбора, получават шансове не само при нас, но и в младежкия отбор - каза още треньорът. Единствения проблем при тях е загубата на концентрация в определени моменти и те трябва да работят още по това" - завърши Ненов.

Двубоят Нефтохимик - Септември Симитли е в неделя, 21 октомври от 16 часа на стадион Лазур. Входните билети са с цена 2 лева, а за ученици, студенти, пенсионери и организирани фенове по 1 лев.

Според треньора мачовете за купата са доста по-различни от тези в първенството.

"Гледах отбора на Ботев Враца и мога да твърдя, че проблемите, които те имаха в началото на първенството вече са зад тях. Антони Здравков е треньор с опит и изправи отбора, който вече играе значително по добре. Завърнаха се и няколко опитни футболисти. Нека не забравяме, че и нивото в А група е доста по-високо от футбола, който се играе във втора дивизия - смята Ненов.

Ние ще подходим максимално концентрирано и мобилизирано и ще търсим своите шансове в тези двубои. Те от своя страна ще ни покажат докъде сме стигнали.

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: