Зелена заря за 50-годишнината на Нефтохимик

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:53 / 16.10.2012
865
С мач между отбора, спечелил сребърните медали от първенството на страната през 1997 година и настоящия тим на Нефтохимик, ще бъде отбелязана 50-годишнината от основаването на клуба. Празникът е посветен и на навършването на 15 години от най-големия успех на бургаския футбол, когато Нефтохимик завоюва второто място в първенството на страната.

Събитието е предвидено за 1 ноември - Денят на народните будители и ще се проведе на новия спортен комплекс в Бургас "Каменица Арена" зад Окръжна болница. Футболистите от вицешампионския отбор на нафтата, вече приеха с радост поканата да участват в празника. На тържеството са поканени и всички останали играчи, които са обличали зелената фланелка.

На празника се очакват кметът на града, Областният управител, шефове на футболни клубове, представители на БФС, Министерството на спорта, футболисти, приятели, привърженици и много други гости.

Преди кулминацията, която ще бъде двубоят между "дрийм тийма" на нафтата и настоящия отбор, ще се проведе детски турнир, организиран от Областният съвет на БФС в Бургас. В него участие ще вземат шест отбора от града и региона.

След края на турнира ще се проведе мач между сборен отбор на бургаските журналисти и сборен отбор, съставен от феновете на клуба, в който победителят ще отнесе няколко каси пенливо питие.

В края се предвиждат фойерверки и заря, с която ще бъде ознаменувано събитието. Организаторите планират и много други приятни изненади за хилядите привърженици, които се очаква да изпълнят до краен предел спортния комплекс.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).