Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (0)
КК "Несебър“ отчита 80% изпълнение на плана
Автор: Екип Burgas24.bg 11:29 / 09.10.2012Коментари (0)344
©
"Изпълнихме 80% от целите, които си бяхме поставили", констатира след края на сезона мениджърът на колоездачен клуб /КК/ "Несебър" Георги Енчев. Майсторите на педалите в синьо-бели трика отново доминираха в републикански мащаб със завоюваните поредни шампионски титли.

"Представянето на мъжкия отбор мога да окачествя като стабилно. Голяма чест е да имаш участник на Олимпиадата, какъвто стана Спас Гюров. Малко не му достигна да завърши, но по-важното беше, че за пръв път в историята на родното колоездене български колоездач участва на най-престижния спортен форум с български велосипед от марката "Шокблейз" и с българска екипировка. Имахме представител и на световното първенство. Мартин Грашев беше дори на прага да финишира в челната 50-ица, но малко преди финала попадна изостана след масово падане", отчете още Енчев.

Самият той също присъства на световното в Маастрихт /Хол/ в качеството си на член на Управителния съвет на Българския колоездачен съюз и с таланта си на преводач на родната група. Интересен факт е, че и другите двама национали Георги Георгиев и Стефан Христов от турския клуб "Брисаспор" преди 4 години също бяха в "Несебър" и бранеха честта на клуба заедно с Грашев.

Относно международните изяви мениджърът похвали и Александър Алексиев за достойното му представяне на европейското първенство за младежи до 23 г.
Енчев е доволен от карането на колоездачите по време на традиционното им пролетно турне зад граница. Най-добрите класирания са регистрирани по шосетата на Чехия и Румъния.

"В обиколката на България изпълнихме задачите, които си бяхме поставили. Нереално беше да мислим, че можем да дублираме индивидуалната и отборната си титли от 2011 г., тъй като настоящата обикалка беше много силна. С петото си място отборно реализирахме целта да сме в шестицата, а в индивидуален план работата свърши Валентин Стоенчев с третото място при младежите до 23 г.", посочи Енчев.

"Малко отстъпление отбелязахме този сезон при юношите старша възраст. Техният отбор беше от четирима, а трябваше да са шестима. Не се класираха, както искахме на държавните шампионати. Причина за това може би е и прекалената ангажираност на треньора Митко Господинов с мъжете. Пропуските при юношите обаче се компенсират от възхода при момчетата. В тази най-малка възрастова група участвахме на републиканските състезания с цели 3 отбора, а догодина имаме амбицията да ги направим четири", констатира мениджърът на "Несебър".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: