Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Димитър Цветанов тренира със звездите на Лудогорец за мача с ЦСКА
Автор: Екип Burgas24.bg 15:07 / 21.09.2012Коментари (0)560
©
Талантът на Ариана Аматьорска Лига 2012 е трети ден в лагера на шампионите
Талантът на Ариана Аматьорска Лига 2012 Димитър Цветанов вече трети ден е в лагера на шампионите от Лудогорец. 21-годишният бургазлия, който спечели специалната награда за най-перспективен футболист в националното първенство на Ариана за 2012 г., направи две тренировки с първия отбор на Лудогорец, тренирайки наравно със звездите на "орлите". Утре Димитър заедно със съотборниците си от "Бастун" ще бъдат специални гости в централната ложа на "Лудогорец Арена" по време на дербито от VI-я кръг между Лудогорец и ЦСКА.

В двете вечерни тренировки, в които се включи Димитър, треньорът на шампионите Ивайло Петев наблегна на стречинг упражнения и игра в квадрат. В спринтовите упражнения на кратка дистанция Димитър пък се състезаваше с Иван Стоянов. Талантът на Ариана беше част и от двустранна игра, заедно със звездите на Лудогорец Емил Гъргоров, Йордан Минев, Шоко и Марселиньо. Бургазлията показа завидно спокойствие при задържането и дрибъла с топка, като се отчете и с две реализирани попадения.

През днешния ден Димитър има възможността да разгледа модерната тренировъчна база "Гнездо на орли", както и да се запознае с най-модерните начини за тактическа подготовка. "Давам всичко от себе си на тренировките. Научавам нови и нови неща от спортно-технически план. Запознах се и с някои от играчите тук. Мисля, че престоят ми в Разград само ще ми помогне да се развивам като футзал играч" - сподели Митко, който е и бивш национал по футзал.

В края на своя престой в Разград Димитър, заедно със съотборниците си от бургаския аматьорски тим "Бастун", ще бъдат специални гости в централната ложа на "Лудогорец Арена" по време на мача между шампионите на България и ЦСКА. Непрофесионалните играчи ще пристигнат по-рано в базата на Лудогорец и ще направят официална обиколка на модерното съоръжение. Престоят им в Разград е част от наградата на Димитър Цветанов като национален талант на Ариана за 2012 година.

Специалната награда на Ариана "талант на турнира" се присъжда за втора поредна година на най-добрия млад непрофесионален футболист. Благодарение на нея, той има възможността да изкара пробен период в националния шампион по футбол. През 2011 г. това бе старозагорецът Пламен Иванов, който премина през едноседмичен цикъл на подготовка в Литекс.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: