Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Димитър Цветанов започва пробния период в шампиона Лудогорец
Автор: Екип Burgas24.bg 07:59 / 20.09.2012Коментари (0)689
©
Талантът на Ариана Аматьорска Лига 2012 Димитър Цветанов започна днес своя подготвителен период в лагера на Лудогорец. Точно в 12.00 часа той пристигна в базата на отбора в Разград и бе посрещнат лично от Ивайло Петев. 21-годишният бургазлия, който спечели специалната награда за най-перспективен футболист в националното първенство на Ариана за 2012 г., ще се готви пълноценно с първия отбор на Лудогорец през следващите 3 дни и ще усети атмосферата в клуба преди мача с ЦСКА от VI-я кръг на А-група.

Димитър Цветанов получи екип от старши-треньора Ивайло Петев и бе разведен из тренировъчния комплекс "Гнездо на орли". Той ще участва в днешното вечерно занимание на отбора, като през следващите дни ще има възможността да докаже своите умения сред най-добрите.

При пристигането си в Разград Димитър, който е бивш национал по футзал и има записани няколко участия в квалификациите за световно първенство през 2012 г., сподели кое ще бъде най-ценното, което ще се опита да научи през тези няколко дни: "За мен е чест да бъда тук. Сигурен съм, че Лудогорец са един от най-добре организираните отбори в България и всичко е на много високо ниво. Ще ми бъде много интересно да видя как се работи в Разград, да натрупам опит и тактически познания, които могат да ми помогнат в първенството по футзал. Разбира се, надявам се да демонстрирам напълно своите качества и да впечатля ръководството и националните състезатели, с които ще тренирам".

В края на неговия престой в Разград, съотборниците на Димитър от бургаския аматьорски тим "Бастун" ще пристигнат в града по покана на голямата награда в турнира Ариана Аматьорска Лига - шампиона на България Лудогорец. Те ще наблюдават заедно мача тази събота между Лудогорец и ЦСКА.

Програмата на Димитър Цветанов по дни в лагера на Лудогорец:
• 19 септември: Посещение в базата, запознаване с отбора, участие във вечерната тренировка;
• 20 септември: Участие в двуразова тренировка на отбора;
• 21 септември: Участие в двуразова тренировка на отбора, част от групата на Лудогорец преди мача с ЦСКА;
• 22 септември: Посещение на мача Лудогорец-ЦСКА;
Специалната награда на Ариана "талант на турнира" се присъжда за втора поредна година на най-добрия млад непрофесионален футболист. Благодарение на нея, той има възможността да изкара пробен период в националния шампион по футбол. През 2011 г. това бе старозагорецът Пламен Иванов, който премина през едноседмичен цикъл на подготовка в Литекс.

Кой е Димитър Цветанов?
Непрофесионален състезател на аматьорския отбор "Бастун" (гр. Бургас), с който участва в турнира на Ариана. Момчето е било дълго време част от юношеските формации на "Черноморец" и "Нефтохимик" (Бургас). В момента е студент в Икономически университет Варна и успоредно с образованието си, работи в частна фирма за възстановяване на данъци. В свободното си време се отдава активно на футзал. Играе в "Черно море-Мания", клубът-шампион на Варна и вицешампион на България за 2012 година. Има няколко участия в националния отбор на България по футзал, бил е част от националния ни тим по време на последните две квалификации за световното първенство по футзал през 2012 година.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: