Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Черноморец и Черно море спретнаха зрелищно реми
Автор: Екип Burgas24.bg 10:55 / 29.07.2012Коментари (1)1656
©
Отборите на Черноморец и Черно море завършиха 2:2 в контролна среща. Мачът се игра на стадион "Лазур" пред около 400 човека. До 60-та минута "акулите" изоставаха с 0:2, но съумяха да се върнат в мача и да не го загубят. През първата част момчетата на Димитър Димитров определено оставиха инициативата на своя опонент и логично я завършиха с гол пасив след точен изстрел на Сашо Александров.

През второто полувреме бургазлии се посъживиха и вдигнаха оборотите. Въпреки това обаче допуснаха втори гол в 60-та минута, дело на Живко Атанасов. Последваха множество смени, които раздвижиха играта и логичното се случи. В 76-та минута Преслав Йорданов върна едно попадение след хубав удар от воле в наказателното поле.

Малко след това "моряците" останаха с човек по-малко, след като техен играч беше изгонен с червен картон. "Акулите" продължиха своя натиск и в самия край на двубоя Цветомир Цонков спаси своя отбор от поражението. Ветеранът на черноморци засече страхотно центриране на Венци Христов и фиксира крайното 2:2.

Следващата контрола на Черноморец е на 1-ви август срещу тима на Етър. Срещата ще се играе на стадион "Лазур", като часът ще бъде уточнен допълнително.

Черноморец: С. Колев, Дянков, Терзиев, Фо-Поре, Луи, Паланков, Цонков, Хасан, Исуф, Гаел, Боли (Николов, Филипов, Самир, Стоянов, Христов, Балтанов, Балджийски, Йорданов)

Черно море: Георги Китанов, Мартин Дечев, Ал. Александров, Росен Колев, Ивелин Янев, Християн Попов, Еденилсон Бергонси, Георги Илиев (к), Сашо Александров,Ермес Паломино, Мирослав Манолов (Пламен Колев, Живко Атанасов, Слави Сталев, Детелин Димитров, Марлон Фернандес, Симеон Симеонов, Атанас Илиев, Бекир Расим)

Още по темата: общо новини по темата: 94
09.10.2012
05.10.2012
01.10.2012
22.09.2012
22.09.2012
20.09.2012
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Слави Сталев беше в групата, но Генов не го пусна. Много ми хареса играта на бразилеца Еденилсон. Не можах да разбера какво беше това решение на съдията червен картон за Мирослав Манолов... Доста тъпо решение, когато футболиста на Черноморец влезе грубо в гръб на Миро...
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Тайлър Фриц отново се превърна в черна котка за Григор Димитров
Феноменално завръщане на Александър Везенков за Олимпиакос
Подобрилата световния рекорд на Стефка Костадинова с нова победа със слаб резултат
Страхотна новина за Григор Димитров
Франция твърд фаворит на букмейкърите срещу Италия

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: