Младежи премериха спортен дух в стрийт фитнес турнир

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:21 / 23.07.2012
721
Младежи от Несебър се състезаваха в стрийт фитнес турнир през уикенда на спортната площадка в СОУ "Любен Каравелов". Организатор на спортното мероприятие беше Сдружение "Младежки Глас"- клон Слънчев бряг, на което присъстваха над 200 младежи от региона като публика, с много демонстрации.

Турнирът се проведе в три кръга и сред оспорвана конкуренция победител стана Тошко Момчилов. Журито определи награди за първите трима финалисти, които в продължение на два часа правиха демонстрации на лостове и успоредка. Откриването на мероприятието бе уважено лично и от Председателят на Сдружение "Младежки Глас" България - Тодор Йосифов, който беше и част от журито. Турнирът има амбицията да стане ежегоден и ще се организира от структурите на сдружението в цяла България.

"Младите хора имат нужда да покажат своя потенциал, а Ние ги подкрепяме и развиваме с нашите инициативи и структурата Ни" - коментира Йордан Георгиев - Областен Председател на MG Слънчев Бряг РЕГИОН, които бяха организатори на събитието.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).