Черноморец пред подпис с национал на Джибути

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:32 / 04.07.2012
2206
Черноморец може да подпи­ше договор с национала на Джибути Исмаил Ахмед Кадер Хасан. 25-годишният ляв халф има и френски паспорт. В пос­ледните 4 години той е играл за словашкия Дунайска Стреда.

176-сантиметровият футболист е юноша на Лил, но не успява да се наложи в тима и из­карва две години в четвьртодивизионния френски Лескун, след което преминава в тима от Словакия. Именно с изявите си там става национал на Джибути и изиграва четири срещи в световните квалификации за първенството в ЮАР през 2010 г.

Ако Исмаил Хасан успее да убеди Димитър Димитров-Херо, че притежава качества да носи екипа на аку­лите, ще излезе без пари на Черноморец. Продължават пробите и на останалите чуж­денци - Лусала, Куатара и Касем. До първата контрола на бургазлии на 7 юли срещу Сеп­тември Симитли в Черномо­рец се чакат още легионери.

Звездата на тима Аатиф Шаешу обаче напусна лагера на отбора във Велинград. Той за­мина за Турция. Очаква се до часове да бъде продаден в местен отбор. Най-сериозен инте­рес към халфа проявяваше Сивасспор, който бе готов веднага да извади 600 хиляди евро за правата му. Аатиф обаче е и в плановете на Трабзон и Самсун.

Започналият подготовка с акулите вратар Свилен Нотев бе освободен от Черноморец. Той е показал качества и бур­газлии ще продължат да сле­дят развитието на вратаря. Младокът, който е висок 2 метра, всяка седмица ще про­вежда по две тренировки с Черноморец, но ще пази отно­во в третодивизионния Мастер.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).