Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Шампионска лига по билярд започва в мол Galleria Burgas
Автор: Екип Burgas24.bg 13:36 / 03.07.2012Коментари (0)673
©
От 2 до 6 юли шампионите на България по билярд ще премерят сили в мол Galleria Burgas. В Шампионската лига по билярд са поканени за участие златните медалисти на Българската билярд федерация - мъже, жени и юноши. Те ще изиграят и демонстративни мачове с участието на световни и европейски шампиони. Турнирът ще се проведе на двойна елиминация по правилата на 9-та топка. Майсторите на билярда ще бъдат изправени и пред ново изпитание - "Влез в мола".

Изпълнението на изключително труден удар, с предварително поставено условие, ще носи на състезателя награда, предоставена от магазините на мола.

Посетителите на търговския център ще могат не само безплатно да наблюдават билярд на изключително високо ниво, те ще могат и да се включат в надпреварата за наградите на мол Galleria Burgas. В паузите между срещите ще има безплатни уроци от най-добрите български състезатели. В атрактивните демонстрации ще участват световните и европейските шампиони и ще отправят към публиката своите предизвикателства. За непрофесионалистите, които съумеят да повторят някой от майсторските удари на шампионите, търговският център е подготвил разнообразни награди, сред които ваучери, карти за отстъпки или предметни награди от магазините Paolo Botticelli, Opticlasa, Timeout, Entrance, както и възможност да посетят изложбата "България на длан".

Шампионската лига по билярд завършва на 6 юли и още на следващия ден - 7 юли, в мол Galleria Burgas ще започне двудневният BEST OF THE EAST - Международна верига от турнири с участието на настоящи световни и европейски шампиони по билярд.

Турнирите по билярд в мол Galleria Burgas се провеждат под патронажа на кмета на Бургас Димитър Николов. Срещите ще се излъчват по най-гледаните български телевизии.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: