Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Приморско става столица на танца за 3 дни
Автор: Екип Burgas24.bg 13:47 / 26.06.2012Коментари (0)427
© Burgas24.bg
Горещи дни и нощи очакват Приморско в началото на юли. За три дни морската община ще се превърне в столица на танца и ще събере танцьори от страната и чужбина във фестивала "В магията на танца и морето".

От 1 до 3 юли шест танцови клуба с участници от 6 до 21 години ще покажат уменията си в 9 категории- класически танц, характерни танци и етно шоу, джаз и модерни техники,танцово шоу, латино шоу, ориенталски танци и хип-хоп.

Организаторите на фестивала- Българска спортна танцова федерация, танцов клуб Sunshines и община Приморско са предвидили освен състезателните категории и интригуващи уъркшопи с наложили се в страната и чужбина хореографи. Най-атрактивен безспорно е бившият танцьор от най-голямото кабаре в света- кубинската "Тропикана" Раул Торес.

Именитият латино ще проведе уъркшоп, както и ще направи демонстрация и шоу спектакъл с партньорката си Надя Тончева. Освен всичко това, Раул Торес участва и в съдийския състав, като ще оценява танцьорите в стила латино шоу. Уъркшопи ще проведат и Владислава Попова- в стила хаус денс и Петя Стойкова, която ще покаже красотата на съвременния танц.

За първи път тази година община Приморско се включва като организатор в денс- проявата. От местната администрация са категорични, че всяко мероприятие, което ще разнообрази лятната ваканция на гостите на града е добре дошло и са готови да помагат за неговото осъществяване. С гордост отбелязват, че през този сезон могат да предложат на туристите освен отлични условия за морска ваканция, и богат културен календар, в който всеки може да намери нещо интересно за себе си.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: