Николай Русев се връща в Несебър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:02 / 13.06.2012
1085
Легендата Николай Русев-Джангъра се връща в първия отбор на Несебър, като от новия сезон ще заема длъжността консултант. Несебърлии ще имат и треньорски екип- бившият нападател Васил Банов поема от Иван Георгиев-Шиника поста на старши треньор, а Павел Колев е новият помощник. Венцислав Богданов остава треньор на вратарите.

Иван Георгиев беше назначен на пожар като старши треньор през зимата, но тимът не успя да се спаси. Вината обаче едва ли е в Георгиев, тъй като изпадането на отбора в аматьорския футбол беше заложено със спирането на изплащането на заплати и премии на футболистите за повече от осем месеца. Все още не е ясно дали Иван Георгиев ще остане в клуба, тъй като има лични проблеми.

Несебър трябва да стартира подготовка на 2-и юли, като до тогава ще се знае какви трябва да са летните планове, както и евентуалните нови попълнения. По всички обаче личи, че промоция в Б група няма да бъде преследвана, тъй като от последното финансиране от страна на общината има доста липси, посоките на които тепърва ще се установяват.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).