Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Уникално събитие събра геймъри от цялата страна в мол Galleria Burgas
Автор: Екип Burgas24.bg 12:16 / 12.06.2012Коментари (0)1098
©
Верен на идеята си да се впише в социалния живот на града и да създава развлечения за всички, мол Galleria Burgas организира множество инициативи. Този път уникалното събитие е плейстейшън турнир по FIFA 12, който се организира съвместно с радио Power FM. Състезанието се нарича Power Football 2012, стартира ден след официалното откриване на ЕВРО 2012 и се играе по схема, копие на турнирната форма на европейското футболно първенство.

Геймъри от цялата страна взеха участие в квалификациите, които се проведоха тази събота /8 юни/ с начален час 10:00 ч. в най-големия мол на Южното Черноморие. Оспорвана битка определи 16-те най-добри сред 90-те записали се за участие играчи и още същия следобед започна първият кръг на турнира. Финалистите бяха разпределени в 4 групи, като всеки играч представлява един от 16-те национални отбора, участници в Евро 2012.

Игрите се провеждат на територията на мол Galleria Burgas и ще продължат 4 последователни съботи, до 30 юни включително. Предстоят ¼ и ½ финалите, а последната събота от месеца ще стане ясен победителят в Power Football 2012.

©
Както при Евро 2012 и тук има коментатори. Радио Power FM, партньор в организирането на турнира, се е погрижило всички любители на плейстейшън и футбола, които нямат възможност да присъстват лично и да подкрепят фаворитите си, да са информирани за развитието на турнира, като излъчва на живо за тях "от кухнята" на Power Football 2012.

За най-добрия геймър организаторите от мол Galleria Burgas и радио Power FM са приготвили атрактивна награда - двудневен пакет за двама в бутиков хотел в Ахтопол. Не по-малко привлекателни обаче са и останалите награди - травъл карта за 4 пътувания с комета от Bulgaria Fastferry, фланелка на футболиста Жереми Фо-Поре и различни сувенири от ПСФК "Черноморец-Бургас," ваучери за магазини Kenvelo и Paolo Botticelli, за ресторанти Ola, подаръци от аптеки Subra.

Награди са предвидении и за всички любители на футбола и плейстейшъна, дошли на Power Football 2012 да подкрепят своя предпочитан играч или отбор. Можете да се присъедините към тях всяка събота до края на месеца от 16:00 в атриума на мол Galleria Burgas пред магазин "Техномаркет".






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: