Откриха нов велоцентър в Слънчев бряг

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:28 / 31.05.2012
443
Нов велоцентър "Слънчев бряг" отвори врати в едноименния курорт. Лентата прерязаха президентът на колоездачен клуб "Несебър" Йордан Йорданов и Светослав Енкин - зав. отдел "Вътрешен пазар" на фирмата "Макскомбайк" за производство на велосипеди.

Във велоцентъра ще се осъществява продажба, даване под наем и сервиз на колелета. Целта е да се запълни нишата с велотуризма за по-приятен престой на курортистите най-вече от чужбина, за които подобно занимание е любимо в родините им, но у нас не се предлага широко.

За желаещите да се възползват от услугата има набелязани и трасирани 4 маршрута в околностите на Слънчев бряг с повече или по-малко подчертан планински характер съобразно предпочитанията. Назначени са водачи на групи, говорещи на английски, немски и руски език. В името на безопасността е осигурен и придружаващ автомобил.

По маршрутите могат да въртят педали лица над 16 г., уточни управителят на велоцентъра Георги Минев.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).