Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Спираме пушенето по стадионите
Автор: Екип Burgas24.bg 14:30 / 17.05.2012Коментари (19)379
©
Парламентът забрани тютюнопушенето на детските площадки и стадионите. 

Депутатите приеха на второ четене текстове от промените в Закона за здравето, с които се въвеждат ограничения за пушенето и на открити обществени места. 

По предложение на депутати от ГЕРБ беше забранено пушенето и на стадиони и други открити спортни обекти, летни кина, амфитеатри - по време на спортни и културни прояви, за които зрителите са закупили билети. 

Текстът не е подкрепен от водещата здравна комисия, но получи одобрение в пленарна зала.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 17.05.2012 г.
+4
 
 
В страна , управлявана от малоумници , приемането на малоумни закони е естествено и закономерно.
+4
 
 
За детските площадки съм съгласен!Ама за стадионите,това е абсолютна простотия.Аз съм бивш пушач и знам,че това е невъзможно да стане!!! Ще стане като с закона да не се псува по стадионите,няма да се спазва.Ако пушех още и да се изнерви мача и да не върви играта на любимият ми отбор,никой не може да ме спре да пуша,гаранция е така и с другите пушачи,а те са голям процент от зрителите.
+5
 
 
Те да прекаляват щото ние да не забраним депутатите
+4
 
 
Пълни малоумници! Приемат малоумни закони и после се чудят защо никой не ги спазва! Не разбрах дали са забранили бомбичките и димките по стадионите, защото гърмят и димят.
на 17.05.2012 г.
+3
 
 
Промили са ви мозъците по добре и от най смазаната комунистическа доктрина .Цигарите може да са вредни но няма храна и напитка която да не е натъпкана с химикали които никак не са по малко вредни от тях.Сега силните на деня са производителите на тези храни добавки подобрители и заместители.Промиват се мозъците на електората съвършенно успешно като се измества основната причина за нарастване заболелите от рак само и единствено към тютюнопушенето
+7
 
 
Да вземат да направят места за пушачи и непушачи
+4
 
 
За детските площадки съм съгласна, дано да се спазва. Защото е много не приятно, когато децата си играят, а около тях димят поне 4-5 майки или татковци. Предполагам, че всеки иска да опази детето си, все пак дишаме достатъчно мръсен въздух.
+3
 
 
Много ще ми е забавно да видя как ще накарат подивелите футболни запалянковци да не пушат.Те и сега едва се справя с тях...
-1
 
 
Подкрепям! Много се надявам, че с въвеждането на видеонаблюдение на новите стадиони контролът за изпълнение на тази забрана ще е на практика тотален! В същото време е добре да се помисли за отделянето на специални кътчета, където преди да си заемат местата на трибуните, пушачите ще могат спокойно да изпушат по 1 или 2 цигари.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: