Специални бонуси за играчите на Мастер (Бургас)

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:59 / 09.04.2012
748
Специални бонуси ще получат футболистите на третодивизионния Мастер (Бургас) за четирите поредни победи, какъвто цикъл се затвори вчера с 1:0 у дома срещу Ботев (Гълъбово). Решението е на собственика на бургаския клуб Мартин Бошнаков, но размера на сумите играчите ще научат на тренировките тези дни. Иначе победите от началото на пролетния дял в Югоизточната В група са седем от осем мача, а след серията новаците са на 9-о място с 39 точки.

Вчера в Мастер освен победата трябваше да празнуват и два рождени дни- на капитана Стоян Ненов и на младия защитник Кирил Маринов. Купонът обаче се отлага поне с няколко дни, тъй като в четвъртък има междинен кръг, а Мастер има сериозно гостуване на Свиленград.

"Имах усещане, че победното попадение ще бъде на сметката на Райчо Раев и му го казах преди мача, и той вкара - макар и доста щастливо с коляно. От всички отбори, с които сме играли досега, Ботев (Гълъбово) са най-добрите. Те са доста по-качествен отбор от намиращия се на 2-о място Раковски, обясни за БТА старши треньорът на Мастер (Бургас) Нено Ненов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).