Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Тимът на СФК "Свети Никола" предизвика фурор
Автор: Екип Burgas24.bg 15:24 / 02.04.2012Коментари (0)680
©
За пореден път футболистите на СФК "Свети Никола" демонстрираха своята невероятна класа. На националния шампионат по футзал на МВР, провел се преди дни в Пловдив, бургазлии изиграха тежки мачове, но в крайна сметка успяха да се окичат с бронзовите медали.

Жребият постави бургаския тим в една група с ГДБОП и ГДКП-главна дирекция Борба с организираната престъпност и главна дирекция криминална полиция. "Свети Никола" успя да се наложи и над двата съперника съответно с 1:0 и 3:0 и така си осигури място на четвърт финала. Там, отборът воден от Павлин Ковачев срещна отборът на ОДМВР Кърджали. След като изоставаха с 0:2 бургазлии успяха да стегнат редиците и да изравнят резултата, докарвайки нещата до дузпи. При тяхното изпълнение от "Свети Никола" се оказаха по съобразителни и грабнаха победата. На полуфиналът, обаче отборът на Пловдивската пожарна успя да спре устрема на бургаския тим, след като го излъга с 1:0. Така за "Свети Никола" остана възможността за бронзовото отличие от малкия финал. Там ги очакваше солидния национален отбор на България на МВР-СДВР.

Играчите на бургаския тим показаха вдъхновена игра и сломиха съперника с 3:1, извоювайки бронзовите отличия. В последствие се оказа, че срещата за третото място бе много по-вълнуваща и имаше повече футбол отколкото скучния финал между ПБЗН-пловдив и ОДМВР Варна, завършил 0-0 за Пловдив.

"Нелепа контузия на дуспите ни лиши на полуфинала от капитана ни Димитър Вълков и може би това бе проблема на полуфинала, но това не е оправдание, а стимул за бъдещи битки", сподели след турнира наставника на СФК "Свети Никола" Павлин Ковачев.

Той допълни още, че отборите от финала на Пожарната и ОДМВР Варна са се подготвяли професионално с чуждестранни треньори и специален режим, за разлика от неговите играчи, които редовно дават дежурства.

 







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: