"Несебър Шокблейз“ за 3 седмици в Белгия

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:49 / 29.03.2012
271
Колоездачите на "Несебър Шокблейз" заминават на 30 март /петък/ за Белгия, където в продължение на 3 седмици ще проведат тренировъчен лагер и ще участват в 8 старта от типа класик. 

Треньорът Димитър Димитров води група от 7 състезатели: капитанът Спас Гюров /26 г./, Мартин Грашев /25/, Станислав Заралиев /24/, Радостин Йорданов /21/, Валентин Стоенчев /20/, Александър Алексиев /19/ и Момчил Робов /18/. След експедицията в Белгия на отбора предстоят едноетапни и многоетапни състезания в Босна и Херцеговина, Полша, Словакия, Австрия, Румъния, Унгария, Чехия, в прибалтийските държави и Сърбия.

Главната задача пред "Несебър Шокблейз" тази година е излъчването на поне един олимпиец. България има две квоти за Летните игри в Лондон, а в борбата за тях ще се включат Мартин Грашев и Спас Гюров. 

Първият е в списъка с проектоолимпийските избраници, а вторият е резерва. Освен че ще се борят за олимпийски квоти, майсторите на педалите в синьо-бели трика са амбицирани да запишат участие на европейското и световното първенство през годината.

Технически спонсори на "Несебър Шокблейз" този сезон ще бъдат холдингът "Макс Юръп" /Пловдив, велосипеди/, "Дием спорт България" /Пловдив, екипировка/, "Екзотар" /Тайван, аксесоари/ и "Волво Десмет" /Белгия, автомобили/.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).