Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (3)
Общината решава за лиценза на Черноморец
Автор: Екип Burgas24.bg 10:29 / 20.03.2012Коментари (43)3950
©
Ръководството на Черноморец е поискало община "Бургас" да разсрочи натрупан данък сгради на клуба за последните години. Сумата, която дружеството дължи на общината, е над 500 000 лева.

В момента клубът няма никаква възможност да плати тези пари накуп заради тежките финансови проблеми в последните месеци. По тази причина искането на ръководството на "акулите" е общината да разсрочи дължимия половин милион за няколко години и клубът да покрива вноските на равни траншове. Предложението ще бъде обсъждано на предстоящата сесия на общинския съвет. Както е известно, в АД на Черноморец равни дялове по 50% имат община "Бургас" и "Петрол холдинг".

На предстоящата сесия на 27 март докладната записка вече е включена в дневния ред. Ако тя бъде гласувана и дългът разсрочен, бургаският клуб ще може да кандидатства за лиценз за следващия сезон.

Ако това не стане обаче, лицензът ще увисне. Така на практика излиза, че от общинските съветници в града зависи дали клубът ще получи лиценз и ще продължи да играе в професионалния футбол през следващия сезон. Черноморец е на оперативна загуба с повече от 40 милиона лева, а дълговете към кредитори доставчици и партньори надхвърлят 20 милиона лева.

Източник: "Меридиан Мач"
Още по темата: общо новини по темата: 7
22.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
21.03.2012
20.03.2012
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Решението на проблема е много просто. Общината НЕ РАЗСРОЧВА ДЪЛГА. СРЕЩУ НЕГО ОБЩИНАТА ПОЛУЧАВА 50-те % на "Петрол холдинг" в АД-то и то става нейно. Разменя го срещу собствеността на Събев върху стадиона и вече МОЖЕ САМА ДА РЕШАВА КАКВО ДА ПРАВИ С НЕГО(СТАДИОНА). Събев ако иска да има отбор в "А" група, за да върти сделки през него,няма къде да мърда.Така отпадат проблемите и за двете страни.
0
 
 
Абе рано или късно ще има възмездие . Общинари стига сте се крили като мишки зад гърба на НИКОЛОВ . Време е да вземете трезво решение и да не разрешите на СЪБЕВ да се е*ава със Бургас . Сега е момента да кажете НЕ на разсрочването . Стига БАСТА айде време е този изкуствен син балон да се спука и да отиде някаде надалеч да не мърси и без това мръсния въздух на Бургас . Онези подлезурковци като Киряков и сие да гледат мачове само по телевизията . Впрочем може да направим сделка - г-н КМЕТЕ сега ти си на ход не само на думи ....... Казваш на Събев даваме отсрочка за парите той в замяна на това разрешава БЕЗВЪЗМЕЗНО и БЕЗ ПРЕТЕНЦИИ НЕФТОХИМИК да си играят на Лазур . Ако не и сега ако това не го направвиш губиш зеелената половина на Бургас зад гърба си .Общинари незабравяйте кой ви е избирал и мислете и за зелените фенове на този град защото те са многоооооо многооооо повече от вас . Мислете имате още малко време иначе няма избори за вас няма Община няма облаги .
0
 
 
Който дължи да си плаща!!! Като хвърляха лудите пари и пълниха гушката на Балъка защо не са си плащали??? ЗАКРИВАЙТЕ ГИ И ДА ХОДЯТ НА СЕЛО!!! Трябва да има равноправие за всички!!!
+1
 
 
Ако Нефтохимик разполагаше с чуждестранните играчи на Черноморец и имаше Херо за треньор и със 20кратно по-голямата си публика щеше да е шампион без проблем ;)
+3
 
 
аааа! забравил съм да спомена НАЙ-ВАЖНОТО, Порточанов с парите на Лукойл построй СТАДИОН-КРАСАВЕЦ, който и до ден днешен е най-добрия в цяла България!!!
+3
 
 
Един там....много си прав батака.....Само,че не всички са възрастни.....има и от двата отбора лапетии дето се заяждат....амааааа...нищо....накрая ще разберат,че всичко е илюзия...
+1
 
 
Повечето фенове на Черноморец са възрастни и не влизат в разни сайтове. На Нафтата са млади и за това са по-активни в нета. Не знам защо спорите и какво се нареждате, сигурен съм даже, че се познавате, Бургас е малък. Не се излагайте, не сме нито Пловдив, нито София. Феновете на двата отбора нямат нищо общо със ситуациата в клубовете. Стига глупости.
+2
 
 
оня швейцарец ще си купи общински съветници, че са по-евтини и всичко ще си е на място.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.


Актуални Четени Теми
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец
Локо Пловдив е фаворит на бумейкърите срещу ЦСКА 1948
Цанко Цанков с нов опит за световен рекорд за 120 км плуване в Дунав
Букмейкърите имат категоричтен фаворит на Сити - Интер
Григор Димитров победи Новак Джокович пред 12 хиляди в София

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: