Димитър Димитров: Готови сме да се противопоставим на ЦСКА

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:56 / 01.03.2012
991
Днес на стадион "Лазур" се проведе традиционната пресконференция на старши треньорът Димитър Димитров преди всеки шампионатен сблъсък на "Черноморец-Бургас".

Ето какво сподели наставникът на "акулите" преди дербито с "ЦСКА":

"Имаме леки проблеми с някои състезатели, но това е нормално. Всеки отбор ги има тези проблеми. Мисля, че като цяло сме готови да се противопоставим на отбора на "ЦСКА" и да се опитаме да победим. Това е основната ни цел.

Надявам се напрежението, което се създаде между двата клуба последно време да не окаже негативно влияние върху футболистите. Опитвам се да го игнорирам у тях, тъй като тези неща не касаят тях, а ръководството. Те трябва да се концентрират най-вече върху това как ще играят и как ще спечелят този мач. Всичко останало е на втори план.

По отношение на селекцията, знаете че зимата много трудно се прави качествен подбор. Въпреки това, ние направихме всичко, което можахме и само времето ще покаже дали то е добро.

Очаквам на този мач 12-ят играч в отбора също да е много активен и да създаде обстановка, в която ние наистина да се чувстваме като домакини. Подкрепата на феновете винаги е била изключително важна за нас и дано за този мач да я получим", завърши бургаският специалист.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 3
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).