Нефтохимик се отказа от Димитър Коларов

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:00 / 27.02.2012
1900
Пореден обрат претърпя ситуацията около трансфера на Димитър Коларов в Нефтохимик.

21-годишният полузащитник от три седмици тренира с "шейховете" и взе участие в пет контроли на бургазлии, но в крайна сметка ръководството на клуба взе решение да не му предлага договор.

На няколко пъти шефовете сменяха мнението си по отношение оставането на Коларов. Първо треньорът Ангел Стойков каза, че футболистът ще бъде освободен. Само няколко дни по-късно спортно-техническият директор Костадин Джамбазов пък бе на мнение, че договорът с бившия кадър на армейците е само въпрос на време.

Сред изтъкнатите причини за отказа от Коларов са наличието на договор на 21-годиишия футболист с бившия му клуб Банско и исканата висока заплата.

Така Нефтохимик ще започне пролетния дял в Източна Б група само с един футболист, минал през школата на ЦСКА. Става дума за стража Божидар Стойчев, който до лятото ще играе при зелените като преотстъпен.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).