Черноморец загуби от Добруджа с 0:1

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
16:49 / 11.02.2012
3205
Отборът на "Черноморец-Бургас" допусна първа загуба в контролите, след като загуби днес от тима на "Добруджа" с 0:1. Двубоят се игра на градския стадион в Поморие.
Единственото попадение падна в 25-та минута след грешка в отбраната на бургазлии и беше реализирано от Ивайло Лазаров. Момчетата на Димитър Димитров направиха доста пропуски пред вратата на гостите. На два пъти Боли, който е на проби в тима, излезе очи в очи с вратаря, като единия път нацели страничната греда, а при другия топката мина встрани от вратата. С пропуски се отличиха и Цветомир Цонков, Родригес Асис и Венцислав Христов.

Съставът на "Черноморец-Бургас": Колев, Дянков /Николов/, Терзиев, Фопоре /Стоянов/, Уалембо /Филипов/, Кишишев /Цонков/, Шаешу, Рамос /Дяков/, Асис /Христов/, Балджийски /Благов/, Боли.

Следващата контрола на "Черноморец-Бургас" е на 14-ти февруари /вторник/ от 13:00 часа с отбора на "Етър" Търново. Срещата отново ще се играе на градския стадион в Поморие.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 2
Днес: 3
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).