"MAXFIGHT 26" сред зимна приказка в Банско

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:59 / 08.02.2012
911
Само след броени дни най-голямата българска професионална ММА верига "MAXFIGHT" ще представи поредното си 26-то шоу. Този път турнира гостува в един от най-красивите зимни курорти в страната - град Банско. Това е и първия за годината турнир от нашумялата българска бойна верига. Сред сняг и зимна приказка, стотици фенове на бойните спортове ще напълнят хотел "Флоримонт", който е домакин на елитното ММА шоу. И този път "ВTV Action" ще излъчи Гала вечерта, в късния ефир на 16 и 17 фвруари.

Файт картата предлага на зрителите 7 сблъсъка във формат ММА, четири от които са с международно участие. З пръв път на ринга у нас ще се качи японски майстор в бойните изкуства. Специалистът по ММА се казва Кейсон Чен и ще има за опонент талантливия русенски състезател Станислав Енчев. Не по-малко зрелищни се очаква да бъдат срещите с чуждестранни противници на Росен димитров - Близнака и Красимир Младенов - Бореца. Двамата вече се утвърдиха като имена в този спорт. Бургазлията Георги Стоянов ще има възможност да покаже умения на професионалния ринг за 11 път. Непобеденият до момента внук на първия олимпийски шампион на България Никола Станчев ще има за съперник македонеца Дими Спасов.

Ето пълен списък на срещите:

1. 77кг. Георги Василев /София/ срещу Иван Димов /Плевен/
2. 70кг. Роберто Петров /Дупница/ срещу Димитър Костов /Варна/
3. 93кг. Витали Бандурски /Хасково/ срещу Георги Георгиев /Ловеч/
4. 70кг. Дими Спасов /Македония/ срещу Георги Стоянов-Станчев /Бургас/
5. 63кг. Кейсон Чан /Япония/ срещу Станислав Енчев /Русе/
6. 84кг. Елван Али /Турция/ срещу Красимир Младенов /София/
7. 77кг. Иван Гухак /Хърватска/ срещу Росен Димитров /София/



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 1
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).