Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Волейболистите на "Свети Никола" добавиха нова титла
Автор: Екип Burgas24.bg 14:42 / 06.02.2012Коментари (0)486
©
На 04 и 05.02.2012 год. Спортен и футболен клуб "Свети Никола" Бургас организира и проведе втори турнир по волейбол за аматъори. Отново както и при Коледният турнир, арена на срещите бе тренировъчната зала до стадион "Нефтохимик", като надпреварата бе подпомогната от Министерството на физическото възпитание и спорта, осигурили безплатното ползване на базата. 

В състезанието взеха участие 6 отбора, разделени в две групи-Група "А" с отбори: "Свети Никола", "Лукойл"-старша възраст и младият отбор на "Тигрите". В група "Б" се срещнаха отборите на "Бургас волей", "Лукойл" - младша възраст и амбициозния тим на "Jim Beam". 

След оспорвани срещи в предварителната фаза се оформиха два полуфинала. В първият се срещнаха отборите на "Свети Никола" и "Бургас волей", като след много интригуващ мач с победата се поздрави отборът на организаторите с 2/1 гейма. 

В другия полуфинал се срещнаха отборите на "Лукойл", като батковците показаха на младежите, че има какво още да учат на волейболното поле и с 2/0 гейма се класираха на финала. 

Финалът предостави всичко каквото може да се иска от един волейболен мач. Интрига от първата до последната минута, мощни забивки, ефекти, спасявания и разбира се дежурните препирни със съдиите. Първият гейм бе за професионалистите от "Лукойл" с 25/20, във втория гейм след пределна мобилизация с победата се поздрави отбора на "Свети Никола" с резултат 25/22. В третия гейм младите играчи от "Лукойл" започнаха вихрено и набързо натрупаха преднина, която на моменти достигна и до седем точки. И когато всички присъстващи очакваха закономерен край на мача с резонна победа на младоците от "Лукойл", играчите на "Свети Никола" показаха за пореден път огромно желание за победа и след драматични разигравания в последните минути обърнаха мача от резултат 19/24 до крайното 26:24. 

Така в крайна сметка волейболистите на "Свети Никола" си осигуриха и първото място в турнира.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!


Актуални Четени Теми
Нефтохимик прекърши Локомотив Авиа в първата си проверка
Цанко Цанков постигна нов световен рекорд
Букитата дават леко предимство на Хебър срещу Септември
Григор Димитров открива вечерната сесия в първия ден на Laver Cup
Двама аут за домакинството на ОФК Несебър срещу дубъла на Лудогорец

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: